„Запознай се с Безкрайно развитие“ превърна Варна в център на амбициозния дух

Събитието "Запознай се с безкрайно развитие"

През изминалата събота Варна се превърна в център на амбициозния дух и желание за развитие благодарение на събитието „Запознай се с Безкрайно Развитие“. Организирано от едноименната организация, тази незабравима вечер събра много млади хора, готови да изградят своя бъдещ път и да се развиват в посока на успеха.

Нощта стартира под звуците на гайда, които подариха на събитието уникален и автентичен старт. Основателят на организацията Радослав Мавродиев запозна гостите с дейността на “Безкрайно развитие” и как тя може да помогне на младите хора да намерят своя път към успеха и да развият своите умения и потенциал.

Събитие "Запознай се с Безкрайно Развитие"

Игри, забавления и нетуоркинг

Вечерта продължи със завладяващи демонстрации на бойното изкуство Винг чун, които допринесоха за атмосфера и приятните емоции на събитието. Участниците имаха възможността да научат основни техники и да се впуснат в изпитание на новите си придобити способности.

Нощта беше изпълнена с усмивки и вдъхновение благодарение на различните игри и забавления. Младите хора танцуваха, общуваха и споделяха своите идеи и опит. В края на събитието бяха раздадени множество награди, които зарадваха гостите още повече.

За финал младежите се насладиха на приятен нетуоркинг, който им даде възможност да се запознаят и обменят опит и впечатления с хора, споделящи техния път към успеха. Създадоха се нови приятелства и познанства, а младите амбициозни хора се заредиха с допълнителна мотивация и вдъхновение.

Събитие "Запознай се с Безкрайно Развитие"

Снимки: Пламен Гутинов

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Избори 2023, Варна

Благотворителен турнир по минифутбол

‘Не значи не!“ – филм за превенция на насилието над тийнейджъри

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Министърът на отбраната откри изложба във Военноморския музей във Варна

31 октомври – Международен ден на Черно море

Показаха четирите бенгалски тигърчета във Варненския зоопарк

Избори в стил фолк

За птиците и боклуците

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.