„Аз вярвам и помагам“ – капачки за благотворителна кауза

"Аз вярвам и помагам" събира капачки за благотворителна кауза

В събота, 29 април, пред Катедралата във Варна ще се събират капачки и стотинки за благотворителните каузи на кампанията Аз Вярвам и Помагам. Събитието ще започне в 9:00 часа сутринта и ще продължи до 14:00 часа следобед.
 
Напомняме, че е много важно да носите капачките в торби или кашони, но не и в пластмасови бутилки. Стотинките също могат да се предават в торбички. Не е нужно те да са сортирани по номинална стойност.
 
 

Каква е голямата цел?

По време на събитието ще има също благотворителен базар с различни стоки. Голямата цел на „Аз вярвам и помагам“ е да се съберат 500 000 лв., с които да се финансират три каузи:
 
Кауза 1:
– Закупуване на първия в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, който ще бъде дарен на РЦТХ – Варна;
 
Кауза 2:
– Закупуване на втора Детска/неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ на хиляди бебета, която ще бъде дарена на СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов – Варна“;
 
Кауза 3:
– Закупуване на медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детка хирургия в МБАЛ „Св. Анна – Варна“, където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0 до 18 г.
 
 

Как можете да помогнете?

По време на събитието ще има благотворителен дарителски базар, на който ще се предлагат рекламни материали (чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори, вода с кауза, солети, кускус и юфка с кауза) с логото на кампанията и визията на Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ за събирането на повече средства.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Избори 2023, Варна

Благотворителен турнир по минифутбол

‘Не значи не!“ – филм за превенция на насилието над тийнейджъри

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Министърът на отбраната откри изложба във Военноморския музей във Варна

31 октомври – Международен ден на Черно море

Показаха четирите бенгалски тигърчета във Варненския зоопарк

Избори в стил фолк

За птиците и боклуците

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.