„Аз вярвам и помагам“ – капачки за благотворителна кауза

"Аз вярвам и помагам" събира капачки за благотворителна кауза

В събота, 29 април, пред Катедралата във Варна ще се събират капачки и стотинки за благотворителните каузи на кампанията Аз Вярвам и Помагам. Събитието ще започне в 9:00 часа сутринта и ще продължи до 14:00 часа следобед.
 
Напомняме, че е много важно да носите капачките в торби или кашони, но не и в пластмасови бутилки. Стотинките също могат да се предават в торбички. Не е нужно те да са сортирани по номинална стойност.
 
 

Каква е голямата цел?

По време на събитието ще има също благотворителен базар с различни стоки. Голямата цел на „Аз вярвам и помагам“ е да се съберат 500 000 лв., с които да се финансират три каузи:
 
Кауза 1:
– Закупуване на първия в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, който ще бъде дарен на РЦТХ – Варна;
 
Кауза 2:
– Закупуване на втора Детска/неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ на хиляди бебета, която ще бъде дарена на СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов – Варна“;
 
Кауза 3:
– Закупуване на медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детка хирургия в МБАЛ „Св. Анна – Варна“, където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0 до 18 г.
 
 

Как можете да помогнете?

По време на събитието ще има благотворителен дарителски базар, на който ще се предлагат рекламни материали (чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори, вода с кауза, солети, кускус и юфка с кауза) с логото на кампанията и визията на Детска линейка „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ за събирането на повече средства.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Безплатна пешеходна обиколка на Варна

Къщата на Антон Новак – създателят на Морската градина, тъне в разруха

Триумф на художествената гимнастичка от Варна Красимира Иванова на световно първенство

Варненски форум стана „наръчник на потребителя“ за демокрация Регионален форум

Коледно благотворително състезание – “Аз вярвам и помагам”

Арт Галерия 12 с изложба на Явор Григоров

Инициативата “Аз Вярвам и Помагам” с ново “сърце” пред сградата на Областна администрация- Варна

С грандиозно събитие отвори врати „Business Lady Club”, Варна

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.