Защо пустее офисът на „Местни данъци и такси“ на площад „Мусала“?

Защо не работи офисът на "Местни данъци и такси" на площад "Мусала"?

От месеци офисът на дирекция „Местни данъци и такси“ на площад „Мусала“ във Варна е затворен. Официално бе обявено, че ще бъде ремонтиран.

Работа по обекта обаче не се извършва. Сградата стои самотна и пуста. Проверка на „Граждани на квартала“ установи противоречива информация. Служителите от административно обслужване твърдят, че офисът е затворен поради ремонт. От дирекцията нямаха сигурна информация прави ли се ремонт, кога и дали ще приключи.

Единственото сигурно за момента е, че офисът е преместен в основната сграда на общината, а гишетата на площад „Мусала“ пустеят.
 
 
Защо според Вас затвориха офиса в центъра?

Снимки: Пламен Гутинов

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Избори 2023, Варна

Благотворителен турнир по минифутбол

‘Не значи не!“ – филм за превенция на насилието над тийнейджъри

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Министърът на отбраната откри изложба във Военноморския музей във Варна

31 октомври – Международен ден на Черно море

Показаха четирите бенгалски тигърчета във Варненския зоопарк

Избори в стил фолк

За птиците и боклуците

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.