НПО Експо се проведе във Варна

НПО Експо представи преработка на стари дрехи

Разнообразни дискусии и работилници се проведоха по време на първото НПО-експо във Варна. Хора от различни възрасти проявиха интерес към събитието, като мнозинство бяха младежите и децата.
 
 
Посетителите разбраха повече за преработката на стари дрехи и превръщането им в съвсем нови и красиви артикули. Научиха за проекти, свързани с озеленяването и почистването на Варна и се включиха с идеи по наболели проблеми като интеграцията на деца от ромски произход в училищата.
 
Събитието се проведе в Социалната чайна. В събитието се включиха над 10 организации, чиято работа е тясно свързана с каузите на Варна.
 
 
 

Снимки: Пламен Гутинов

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Избори 2023, Варна

Благотворителен турнир по минифутбол

‘Не значи не!“ – филм за превенция на насилието над тийнейджъри

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Министърът на отбраната откри изложба във Военноморския музей във Варна

31 октомври – Международен ден на Черно море

Показаха четирите бенгалски тигърчета във Варненския зоопарк

Избори в стил фолк

За птиците и боклуците

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.