КАТ – Варна, тъжно и срамно!

Мръсна и неподдържана е сградата на КАТ Варна

Искам да споделя какво преживях преди ден в КАТВарна. Първо, навсякъде около сградата има буйна растителност и явно няма кой да я окоси. Сградите изоставени, неподдържани, като пред събаряне… Припомнете ми, това е Варна, нали? Голям областен град. Толкова много хора минават оттук и стават свидетели на всичко това.
 
Изкачих стълбите и влязох първо в по-голямата зала. Там почаках на опашка, за да ми кажат, че съм за ниските сгради отстрани. Излязох, но съм тръгнала в грешната посока към паспортната служба. Там ми казаха да заобиколя от другата страна покрай спирката и от там през каналите да отида до другата зала.
 
Минах през каналите и стигнах до залата. Там полицай стоеше до машина и теглеше номера. Даде ми 107. След 10 минути пак трябваше да изтегли и ми даде… 106. Цялата обстановка в залата беше потискаща – мръсно навсякъде, захабено и изпочупено. През стъклата зад служителите видях стари книжа с пожълтели листи, натрупани в картонени папки, няма такава гледка…
 
И това е – пак повтарям, в големия областен град Варна. А как ли е в по-малките градчета?
И кой има интерес да се посрещат и обслужват хора така? Много е европейско, само дето никъде не може да се види по Европа. И тъжно, и срамно! Докога?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Избори 2023, Варна

Благотворителен турнир по минифутбол

‘Не значи не!“ – филм за превенция на насилието над тийнейджъри

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Министърът на отбраната откри изложба във Военноморския музей във Варна

31 октомври – Международен ден на Черно море

Показаха четирите бенгалски тигърчета във Варненския зоопарк

Избори в стил фолк

За птиците и боклуците

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.