КАТ – Варна, тъжно и срамно!

Мръсна и неподдържана е сградата на КАТ Варна

Искам да споделя какво преживях преди ден в КАТВарна. Първо, навсякъде около сградата има буйна растителност и явно няма кой да я окоси. Сградите изоставени, неподдържани, като пред събаряне… Припомнете ми, това е Варна, нали? Голям областен град. Толкова много хора минават оттук и стават свидетели на всичко това.
 
Изкачих стълбите и влязох първо в по-голямата зала. Там почаках на опашка, за да ми кажат, че съм за ниските сгради отстрани. Излязох, но съм тръгнала в грешната посока към паспортната служба. Там ми казаха да заобиколя от другата страна покрай спирката и от там през каналите да отида до другата зала.
 
Минах през каналите и стигнах до залата. Там полицай стоеше до машина и теглеше номера. Даде ми 107. След 10 минути пак трябваше да изтегли и ми даде… 106. Цялата обстановка в залата беше потискаща – мръсно навсякъде, захабено и изпочупено. През стъклата зад служителите видях стари книжа с пожълтели листи, натрупани в картонени папки, няма такава гледка…
 
И това е – пак повтарям, в големия областен град Варна. А как ли е в по-малките градчета?
И кой има интерес да се посрещат и обслужват хора така? Много е европейско, само дето никъде не може да се види по Европа. И тъжно, и срамно! Докога?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Безплатна пешеходна обиколка на Варна

Къщата на Антон Новак – създателят на Морската градина, тъне в разруха

Триумф на художествената гимнастичка от Варна Красимира Иванова на световно първенство

Варненски форум стана „наръчник на потребителя“ за демокрация Регионален форум

Коледно благотворително състезание – “Аз вярвам и помагам”

Арт Галерия 12 с изложба на Явор Григоров

Инициативата “Аз Вярвам и Помагам” с ново “сърце” пред сградата на Областна администрация- Варна

С грандиозно събитие отвори врати „Business Lady Club”, Варна

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.