Отново е лятна ваканция

Отново е лятна ваканция – най-дългата, най-прекрасната, лятната 🌞

Игрите са навън, до късно. Улиците се изпълват с деца – с кънки, скейтбордове, тротинетки, велосипеди. Профучават покрай пешеходци, изскачат на платното изневиделица. И може да стане страшно!

По традиция и това лято КАТ започна акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!“. Пътните полицаи засилват контрола на пътя. Тази година ще се следи особено строго за правилното превозване на децата и използването на обезопасителни системи, за поведението на шофьорите в колите с деца, както и за поведението на децата-водачи, ако се придвижват с велосипед 🚴‍♀

КАТ следи и за пешеходци и велосипедисти

Акцент в акцията ще е и контролът спрямо неправилното движение на пешеходци, велосипедисти, водачи на електрически тротинетки, използването на колани от шофьори и пътници в колите.

След зачестилите напоследък случаи на деца зад волана, особено внимание ще се обръща и на случаите, в които бъдат засечени шофьори под 18 години.

На старта на лятото и ние призоваваме шофьорите да намалят скоростта, да увеличат вниманието си на пътя, да не ползват телефони, като шофират.
За да не влизаме в тъжната статистика!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Писането на кирилица е силно препоръчително. Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат нецензурни думи, изрази и фрази, които представляват явна или скрита реклама, също така тези които преценим за неподходящи по някаква друга причина. Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте секция Контакти.

Безплатна пешеходна обиколка на Варна

Къщата на Антон Новак – създателят на Морската градина, тъне в разруха

Триумф на художествената гимнастичка от Варна Красимира Иванова на световно първенство

Варненски форум стана „наръчник на потребителя“ за демокрация Регионален форум

Коледно благотворително състезание – “Аз вярвам и помагам”

Арт Галерия 12 с изложба на Явор Григоров

Инициативата “Аз Вярвам и Помагам” с ново “сърце” пред сградата на Областна администрация- Варна

С грандиозно събитие отвори врати „Business Lady Club”, Варна

Благотворителен спортен ден “Единство”

Бляскавото откриване на Business Lady Club Варна

Сайтът използва бисквитки, част от които са от съществено значение за неговата функционалност, a други са за подобряване на практическата работа на потребителите. За да продължите да използвате сайта, трябва да приемете използването им. Можете да се запознаете с нашите Общи условия и Политика за поверителност.